Wij zijn begonnen als een bedrijf in rouwvervoer per motor, zijspan of trike. Als u een grote passie voor motoren heeft, is een uitvaart per motor natuurlijk iets wat bij u zou kunnen passen. Of u nu zelf altijd gereden heeft of achterop heeft gezeten, of het gewoon een mooie optie vindt voor uw uitvaart, wij kunnen het puur en met ons hart voor u regelen.

De mogelijkheden zijn best groot. Ons zijspan heeft een speciale rouwaanhanger achter de motor waardoor er meer keus ontstaat voor het gebruik van het zijspan. Om het rouwboeket mee te vervoeren of om iemand mee te kunnen nemen die zo graag de laatste rit zou willen begeleiden. Ook kunnen wij onderweg de favoriete muziek van de overledene afspelen.

En hoe mooi is het als een fervent motorrijder ook een stoet achter zich aan heeft met vrienden en bekenden? Ook dat willen wij graag voor u verzorgen. Of misschien een mooie erehaag van motoren die, als de rouwmotor langs komt, een voor een de motoren uitzetten en zo de laatste groet brengen? Wij regelen het.

Voor meer informatie en prijzen van ons rouwvervoer per motor kunt u ons bereiken op telefoonnummer 06-10541440 of via de email info@itlesteritsje.nl