Wat kunnen wij allemaal voor u betekenen?

Natuurlijk komt er bij het regelen van een uitvaart veel kijken. Veel, waar uw hoofd eigenlijk niet naar staat op dat moment. Maar als eerste is het belangrijk dat u de huisarts belt. Deze zal dan het overlijden vaststellen en de benodigde documenten invullen en tekenen. En dan komen wij in beeld. Wij zorgen dat alle praktische zaken geregeld worden en gaan met u als nabestaande in gesprek over hoe we de uitvaart zo kunnen invullen als de overledene het graag had gezien.

Wij kunnen ons voorstellen dat alles u op zo'n moment wat teveel wordt. Daarom laten wij u alles in uw eigen tempo beslissen. De dagen voor de uitvaart zijn wij altijd bereikbaar als u ons nodig heeft. En natuurlijk ook nog daarna. Puur en uit ons hart.

Hebt u een uitvaartverzekering? U heeft zelf de keuze of u van deze diensten gebruik wilt maken of niet. Wij regelen met uw uitvaartverzekering dat alles in orde komt.

Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor een voorgesprek. Als u weet dat u zult komen te overlijden is het natuurlijk erg fijn voor de nabestaanden dat alles al zoveel mogelijk geregeld is. Of als u dat niet weet, is het erg fijn om te weten dat alles toch al geregeld is, mocht het zover komen. En natuurlijk kunt u dat altijd aanpassen als u dat nodig vindt.

Wat betreft de kosten zijn wij erg duidelijk; we laten u precies weten wat de kosten zijn, zonder toevoegingen achteraf. Voor meer informatie over het voorgesprek of de kosten voor een uitvaart kunt u altijd contact met ons opnemen op nummer 06-10541440 of via de email info@itlesteritsje.nl