IT LESTE RITSJE

ROUWVERVOER PER MOTOR, ZIJSPAN, TRIKE OF FIAT 500 CABRIO

Wij verzorgen alleen het vervoer per motor, trike of zijspan. Natuurlijk zijn daarin verschillende mogelijkheden. Voor het vervoer hebben wij een speciale aanhanger achter de motoren waar ook met slecht weer gebruik van gemaakt kan worden. En sinds kort zijn wij in het bezit van een zijspan. Niet in de originele kleur zwart of grijs, maar in bruin en beige. Ook komt de aanhanger hierachter, en is er de mogelijkheid voor de familie om eventueel mee te rijden in het span, of om het span als bloemenwagen te gebruiken. Omdat wij het zonde vonden om deze mooie combinatie een andere kleur te geven hebben we het zo gelaten. En het mag toch ook wel eens anders op een uitvaart?

Tegenwoordig is het steeds vaker zo dat de overleden dierbare opgebaard wordt op de locatie van begrafenis of crematie. Dan is er geen vervoer nodig. Maar wilt u toch van ons gebruik maken? Wij kunnen de overleden dierbare vanaf de locatie van overlijden naar de locatie van opbaring brengen zodat toch de laatste wens kan worden uitgevoerd. Wordt de overleden dierbare van de locatie van opbaring naar een andere locatie gebracht voor de begrafenis of crematie? Ook dan kunnen wij het vervoer voor u verzorgen.

Heeft de overleden dierbare de wens uitgesproken dat er vrienden en bekenden mee willen rijden in een rouwstoet van motoren ? Dat is ook mogelijk. Zij rijden dan achter de motor, zijspan of trike met de overledene. Willen zij een erehaag vormen op de locatie van begrafenis of crematie? Dan kan de motor, trike of zijspan achter- of midden in de rouwstoet rijden. Dan hebben de personen in de rouwstoet de tijd om zich op te stellen op de route voor een laatste eerbetoon.

Ook is er de mogelijkheid dat onze vervoerder op de eigen motor van de overleden dierbare rijdt om deze naar de laatste rustplaats te brengen. Het is dan wel noodzaak dat er achter die motor een trekhaak aanwezig is. Onze vervoerder kan op alle soorten motoren rijden, mits het verantwoordelijk is om achter de motor van de overleden dierbare met een rouwaanhanger te rijden. Dit heeft vooral te maken met de zwaarte van de motor.